roze header

Menu:

Lampen

Roze lampen

Roze lampen zijn er met een moderne en klassieke uiststraling.

Meubels

Roze stoel

Roze meubels zijn vrijwel overal te koop want het aanbod is groot.

Roze muur

Roze muur

Al met een enkele roze muur kunt het gewenste effect creëren.

Raamdecoratie

Roze vouwgordijnen

Roze gordijnen zijn bepalende accenten in een roze kamer.

Roze Vloer

Roze vloerkleed

Met een roze vloerkleed of roze vinyl is uw kamer echt roze.

Woonkamer met roze

roze woonkamerDe meeste tijd in uw huis brengt u door in de woonkamer. Eten, tv kijken, computeren of gewoon gezellig samen zijn; in de woonkamer gebeurt het. Wij laten u zien wat er mogelijk is met een roze interieur voor uw woonkamer. Denk hierbij aan roze behang en roze verf, roze meubels en roze vloertegels. Doe inspiratie op voor de inrichting van een roze woonkamer met onze mooie foto’s. Zo wordt het inrichten van uw woonkamer wel heel makkelijk.

Roze lampen

Roze lampenIn een woonkamer wordt gepraat, gelezen, tv gekeken en gecomputerd. Voor al deze bezigheden heeft u verschillende soorten verlichting nodig. Een hanglamp schijnt op de salontafel, een staande lamp verlicht het plafond en een schemerlamp geeft sfeer, door indirect licht. Een mooie, luxe design lamp is altijd een blikvanger in de woonkamer, maar is helaas niet goedkoop. Lees over de verschillende soorten lampen in de roze woonkamer.

Roze meubels

Roze stoelDe meubels in de woonkamer bepalen in sterke mate de sfeer van uw roze woonkamer. Met roze meubels maakt u het pas echt gezellig. Er zijn veel soorten roze meubels te koop: een comfortabele bank, een hoekbank of een loungebank. En wat denkt u van een lekkere loveseat of een mooie, roze relaxstoel om in te lezen? Al deze meubels zijn in verschillende stijlen verkrijgbaar, afhankelijk van uw smaak: landelijke meubels , moderne meubels of design meubels.

Roze muurdecoratie

Roze muurEr zijn vele mogelijkheden om de muren van uw woonkamer te decoreren. Wij hebben de beste mogelijkheden voor u op een rij gezet. Of u het nu groot of klein aan wil pakken, een roze muur in de woonkamer is voor iedereen mogelijk. Bijvoorbeeld door de muur roze te verven of te voorzien van een roze behang. En wat te denken van hout? Dat is helemaal terug van weggeweest. Een snelle manier om u muur te decoreren, is met een roze muurstickers.

Roze raamdecoratie

Roze gordijnenIn een woonkamer zijn vele soorten raamdecoratie mogelijk. Door innovatieve mogelijkheden is het aanbod aan roze gordijnen en roze luxaflex spectaculair toegenomen. De meeste roze raamdecoratie is tegenwoordig zelfs op maat leverbaar. Hierdoor sluit de raambekleding perfect aan bij zowel uw kozijn als uw interieur. Op deze pagina leest u meer over verschillende soorten raambekleding: rol- en vouwgordijnen, paneelgordijnen, plissé, luxaflex en stoffen gordijnen.

Roze meubels

Roze stoel De meubels in de woonkamer bepalen in sterke mate de sfeer van uw roze woonkamer. Met roze meubels maakt u het pas echt gezellig. Er zijn veel soorten roze meubels te koop: een comfortabele bank, een hoekbank of een loungebank. En wat denkt u van een lekkere loveseat of een mooie, roze relaxstoel om in te lezen? Al deze meubels zijn in verschillende stijlen verkrijgbaar, afhankelijk van uw smaak: landelijke meubels , moderne meubels of design meubels.