roze header

Menu:

Lampen

Roze lampen

Roze lampen zijn er met een moderne en klassieke uiststraling.

Meubels

Roze stoel

Roze meubels zijn vrijwel overal te koop want het aanbod is groot.

Raamdecoratie

Roze vouwgordijnen

Roze gordijnen zijn bepalende accenten in een roze kamer.

Roze Vloer

Roze vloerkleed

Met een roze vloerkleed of roze vinyl is uw kamer echt roze.

Roze muur

Roze muurHet inrichten van een roze woonkamer hoeft niet veel tijd te kosten. Afhankelijk van uw budget en smaak kiest u voor roze verf, behang, wandtegels, muurstickers of hout. Hiermee creŽrt u een woonkamer in uw smaak. Of u houdt van een romantische, moderne of brocante woonkamer, voor iedere stijl is muurbedekking te koop. U vindt inspiratie in woonbladen en interieurwebsites om te zien welke sfeer en welke kleur roze u in de woonkamer wilt hebben.

Welke kleur roze?

Roze muurKleuren geven een kamer een eigen karakter. Donkere roze kleuren maken de woonkamer optisch kleiner, terwijl lichte roze kleuren een kamer groter doen lijken. Sommige roze kleuren hebben een rustgevend uitstraling, andere geven energie. Kortom, kleur bepaalt in grote mate de sfeer van uw huis. In de woonkamer kunt u alle kleuren roze gebruiken, als het maar met mate is. En mocht het resultaat u niet bevallen, dan past u de muur zo weer aan.

Muur roze verven

roze muurEen muur van de woonkamer roze verven is de snelste manier om een kamer te veranderen. Dit kost ongeveer een middag. De muren van de woonkamer kunt u verven met roze muurverf. In bouwmarkten kunt u bijna iedere kleur roze verf mengen die u wilt. Houd rekening met de grootte van de woonkamer bij het kiezen van een lichte of een donkere kleur roze. Verf alleen bij echt licht (daglicht), dan ziet u het beste welke plekken nog gedaan moeten worden.

Roze behang

Roze behangU kunt (een van) de muren van de woonkamer behangen met roze behang. Hiermee creŽrt u een echte blikvanger in de woonkamer. Er is tegenwoordig veel mooi roze behang te koop. Wie roze behang zoekt, kan inspiratie opdoen in een woonwinkel of tijdschrift. Het meeste behang bestaat uit een roze kleur met daarin een dessin. Denk aan bloemen, strepen of ruitjes. Met het goede, roze behang maakt u al snel een fijne plek van uw woonkamer.

Roze wandtegels

roze wandtegelsWandtegels kunnen ook in de woonkamer gebruikt worden. Wie een originele, roze woonkamer wil, neemt design tegels. Daarmee betegelt u een (deel van de) muur van de woonkamer. Design wandtegels zijn niet goedkoop, maar geven een heel mooi resultaat. Roze design wandtegels worden met de hand gemaakt in Portugal, Marokko, Spanje of ItaliŽ. Roze design wandtegels geven iedere roze woonkamer een bijzondere uitstraling.

Roze muurstickers

roze muurstickersEen snelle manier om uw woonkamer in een handomdraai een nieuwe look te geven, zijn roze interieurstickers of muurstickers. Online zijn r veel trendy webwinkels die mooie, roze muurstickers verkopen. Sommige behangmerken hebben ook roze muurstickers in de collectie. Er zijn muurstickers met bloemen en bomen, letters en patronen. Wilt u iets unieks in de woonkamer? Laat dan een muursticker op maat maken, bijvoorbeeld met een foto van uw vakantie of gezin.

Bekleden met hout

Houten muurdecoratieHout wordt al eeuwenlang gebruikt als wandbekleding in de woonkamer. Tegenwoordig is veel meer mogelijk dan alleen schrootjes. Dankzij nieuwe technieken is hout op de muur van de woonkamer helemaal hip en trendy. Houtsoorten die u in de woonkamer kunt gebruiken, zijn eiken, vuren en grenen. Houdt u van een opvallend patroon, neem dan een houtsoort met een bijzondere tekening. Naast houten planken voor op de muur van de woonkamer zijn ook houten panelen te koop.