roze header

Menu:

Meubels

Roze stoel

Roze meubels zijn vrijwel overal te koop want het aanbod is groot.

Roze muur

Roze muur

Al met een enkele roze muur kunt het gewenste effect creëren.

Raamdecoratie

Roze vouwgordijnen

Roze gordijnen zijn bepalende accenten in een roze kamer.

Roze Vloer

Roze vloerkleed

Met een roze vloerkleed of roze vinyl is uw kamer echt roze.

Roze lampen

Roze lampenIn een woonkamer wordt gepraat, gelezen, tv gekeken en gecomputerd. Voor al deze bezigheden heeft u verschillende soorten verlichting nodig. Een hanglamp schijnt op de salontafel, een staande lamp verlicht het plafond en een schemerlamp geeft sfeer, door indirect licht. Een mooie, luxe design lamp is altijd een blikvanger in de woonkamer, maar is helaas niet goedkoop. Lees over de verschillende soorten lampen in de roze woonkamer.

Roze Hanglamp

roze lampenEen hanglamp is de meest voorkomende lamp in huis. Hanglampen variŽren van een papieren bol tot een metalen kegel of design lamp. Een roze hanglamp kan direct of indirect licht verspreiden, afhankelijk van de kap. Een hanglamp hangt vaak boven de eettafel. De ideale afstand van de roze lamp tot de eettafel is 55 tot 60 centimeter. Bij een roze hanglamp met een lampenkap moet de kap van binnen wit zijn om een zuiver licht te krijgen.

Vloerlamp

roze lampenVan alle soorten verlichting kunt u het meest met de vloerlamp. Een roze vloerlamp is erg geschikt om bij te lezen, om te werken of om iets uit te lichten. Een populaire vloerlamp is de overhangende lamp. Een goede vloerlamp is voorzien van een dimmer, zodat u altijd de juiste hoeveelheid licht heeft. Ikea, Kwantum en Leen Bakker verkopen goedkope roze vloerlampen. Ook op Marktplaats is het aanbod roze vloerlampen groot.

Wandverlichting

roze lampenMet wandlampen maakt u een basisverlichting op handige plekken in de woonkamer. Bedenk eerst wat u van de wandlamp verwacht: direct of indirect licht, naar boven of naar beneden. Kies vervolgens een roze wandlamp met deze eigenschappen en bepaal het juiste wattage. Een wandlamp hangt meestal op een hoogte van 1.80 meter, ongeacht uw lengte of de hoogte van het plafond. Dit zorgt voor de beste verspreiding van licht.