roze header

Menu:

Bedden

Roze bed

Roze bedden zijn er in allerlei soorten van ledikant tot boxspring.

Muur

Roze behang

Een roze muur kunt u verfen of behangen.

Kasten

Roze kast

Met roze meubels accentueert u de slaapkamer mooi.

Dekbedovertrek

Roze dekbedovertrek

Met een roze dekbed overtrek is uw bed zo helemaal roze.

Roze vloerbedekking

Roze vloerkleedDe vloer van de slaapkamer kunt u voorzien van een roze tapijt, roze vinyl, laminaat of een lekker zacht roze vloerkleed. Wie 's ochtends geen zin heeft in koude voeten, kiest voor roze tapijt. Mensen die vanwege een allergie slecht tegen stof kunnen, kunnen beter kiezen voor laminaat of vinyl. Daar kunt u dan een roze vloerkleed bovenop leggen ter hoogte van het bed, om toch warme voeten te houden.

Roze tapijt

roze vloerkleedRoze tapijt in de slaapkamer zorgt ervoor dat u altijd lekkere warme voeten heeft. Roze tapijt is verkrijgbaar in vele prijsklassen. Het is te koop bij winkels als Leen Bakker en Kwantum en bij gespecialiseerde tapijthandels. Roze tapijt is er in verschillende materialen en polhoogtes. Het voordeel van tapijt is dat het geluid dempt en de warmte vasthoudt. Bovendien is tapijt eenvoudig te leggen en slijtvast.

Roze vinyl

roze vinylVinyl als vloerbedekking is verkrijgbaar in een groot aantal kleuren en dessins, dus ook in het roze. Het voordeel van vinyl is dat het makkelijk schoon te houden is en goed tegen water kan. Een slaapkamer met roze vinyl is minder stoffig dan tapijt, dus ideaal voor mensen met een allergie. Roze vinyl is erg geschikt voor een keuken of kinderkamer, maar het kan ook prima gebruikt worden in een roze slaapkamer. Nog een voordeel van vinyl: het is niet duur en het dempt geluid.

Roze slaapkamer

Roze behangEen roze slaapkamer inrichten kan op veel manieren. Op deze pagina hebben we de verschillende manieren voor roze vloeren beschreven. Wie nog meer roze in de slaapkamer wil, kiest bijvoorbeeld voor een roze muur in de slaapkamer. Dit kan door de slaapkamer te roze te schilderen of te behangen. Daarnaast kunt u de slaapkamer ook inrichten met roze slaapkamermeubels en een roze dekbedovertrek.