roze header

Menu:

Bedden

Roze bed

Roze bedden zijn er in allerlei soorten van ledikant tot boxspring.

Muur

Roze behang

Een roze muur kunt u verfen of behangen.

Vloer

Roze vloerbedekking

Met een mooi vloerkleed heeft u zo een roze vloer.

Dekbedovertrek

Roze dekbedovertrek

Met een roze dekbed overtrek is uw bed zo helemaal roze.

Raamdecoratie

Roze vouwgordijnen

Roze gordijnen zijn bepalende accenten in een roze kamer.

Roze slaapkamermeubels

Roze muurIn een roze slaapkamer horen roze slaapkamermeubels. In een roze slaapkamerkast of garderobekast kunt u kleding en beddengoed opbergen. Als u geen goede, roze slaapkamerkast kunt vinden, is het ook mogelijk om een (tweedehands) kast te schilderen in een roze tint van uw keuze. Wie echt iets bijzonders wil, kiest voor een roze design kast. Zo creëert u een unieke slaapkamer.

Stijlen slaapkamerkast

roze kastEen roze slaapkamerkast kiezen is een lastige klus. Afhankelijk van uw smaak kunt u kiezen uit diverse stijlen roze slaapkamerkasten: klassiek, Italiaans, modern, retro of Scandinavisch. Als u een stijl gekozen heeft, dan moet de roze kast natuurlijk wel in de slaapkamer passen. Om ruimte te besparen kunt u een roze slaapkamerkast kiezen met een slim schuifdeursysteem, zoals een zweefdeur of een draaideur.

Roze garderobekast

roze kastEen garderobekast is onmisbaar in iedere slaapkamer. U bergt er uw kleding en accessoires in op, zodat de slaapkamer netjes blijft. In een roze garderobekast wordt uw kleding beschermd tegen verkleuring door de zon en stof. Een goede garderobekast heeft zowel ruimte om kleding op te hangen als opgevouwen neer te leggen. Bij de aankoop van een nieuwe garderobekast is het daarom belangrijk om goed te kijken naar hoeveel hang- en legruimte u nodig heeft.

Kast roze verven

Roze kastAls u geen kant-en-klare roze kledingkast vindt, kunt u een kast roze verven. Dit is ook een optie als u geen kledingkast in de juiste kleur roze kunt vinden of iets bijzonders wil. Er is tegenwoordig veel goede roze verf te koop voor dit soort klussen. Het is belangrijk om de kast van tevoren goed te schuren en schoon te maken. Zo hecht de verf goed en krijgt u een mooi, egaal resultaat. Op diverse website staan handleiding om zelf een kast te op te knappen en te verven.

Roze nachtkastje

Roze kastEen nachtkastje naast uw bed is onmisbaar. Waar legt u anders uw boek of bril op voor het slapen gaan? Een roze nachtkastje is een subtiel detail in de roze slaapkamer. Leuke nachtkastjes voor weinig geld zijn te koop in veel woonwinkels en interieurzaken. Maar het is ook leuk om een oud nachtkastje een nieuw leven te geven. Kijk eens in de kringloopwinkel of op Marktplaats voor een bijzonder nachtkastje om te knappen en te verven in een roze naar uw smaak.