roze header

Menu:

Bedden

Roze bed

Roze bedden zijn er in allerlei soorten van ledikant tot boxspring.

Muur

Roze behang

Een roze muur kunt u verfen of behangen.

Kasten

Roze kast

Met roze meubels accentueert u de slaapkamer mooi.

Vloer

Roze vloerbedekking

Met een mooi vloerkleed heeft u zo een roze vloer.

Dekbedovertrek

Roze dekbedovertrek

Met een roze dekbed overtrek is uw bed zo helemaal roze.

Raamdecoratie

Roze vouwgordijnen

Roze gordijnen zijn bepalende accenten in een roze kamer.

Roze slaapkamer

roze slaapkamerDe slaapkamer is een ruimte waar u helemaal tot rust kunt komen. Met de juiste kleuren en materialen verandert u de slaapkamer in een echt paradijs. Een roze interieur biedt verrassende mogelijkheden om van uw slaapkamer iets heel moois te maken. Het assortiment van roze bedden, kasten en dekbedovertrekken is groot. Bekijk onze sfeerfoto's van roze slaapkamers en lees tips om een roze slaapkamer in te richten.

Roze bed

roze bedEen nieuw bed of een nieuwe boxspring koopt u slechts een paar keer in uw leven. Afhankelijk van uw leeftijd moet een roze bed aan een aantal dingen voldoen: het moet lekker liggen, mooi zijn of een bepaalde hoogte hebben. Het kiezen van roze bed is niet makkelijk. Een roze bed of een roze boxspring is wel makkelijk aan te passen aan de stijl van uw slaapkamer. Er zijn boxsprings te koop van onder meer Auping, Schramm en Pullman.

Roze dekbedovertrek

Roze dekbedovertrekMet een roze dekbedovertrek geeft u een bijzonder accent aan de roze slaapkamer. Of u nu kiest voor een kleurrijk, modieus, vrolijk of chique dekbed: een mooi dekbedovertrek geeft een roze slaapkamer net dat beetje meer. Roze dekbedden zijn te koop in verschillende materialen, zoals katoen of zijde. Bekende merken voor een dekbedovertrek zijn Lief!, Beddinghouse, Cinderella en Essenza.

Roze slaapkamermeubels

Roze slaapkamermeubelsIn een roze slaapkamer mogen roze slaapkamermeubels natuurlijk niet ontbreken. In een roze slaapkamerkast of garderobekast kunt u kleding en beddengoed opbergen. Als u geen goede, roze slaapkamerkast kunt vinden, is het ook mogelijk om een kast te verven in een roze tint van uw keuze. Wie echt iets bijzonders wilt, kiest voor een roze design kast. Zo creëert u een unieke slaapkamer.

Roze muur

Roze muurHet inrichten van een roze slaapkamer is niet veel werk. In een middag schildert u een muur van de slaapkamer roze. Een roze muur, gecombineerd met andere kleuren, zorgt voor een romantische, moderne of Engelse stijl. Gebruik een lichte kleur roze voor een kleine slaapkamer, hierdoor lijkt deze groter. In een grote slaapkamer kunt u zowel lichte als donkere kleuren roze gebruiken. Let er wel op dat donkere kleuren een slaapkamer kleiner doen lijken.

Roze behang

Roze behangU kunt ook een muur van de slaapkamer behangen met mooi, roze behang. Hiermee maakt u van een muur een echte een blikvanger in de slaapkamer. Er is tegenwoordig veel mooi behang te koop. Wie roze behang zoekt, kan inspiratie opdoen in een woonwinkel of tijdschrift. Het meeste behang bestaat uit een roze kleur, met daarin een patroon. Denk hierbij aan bloemen, strepen of ruitjes. Met het juiste behang creëert u al snel een fijne sfeer in uw slaapkamer.

Roze vloerbedekking

Roze vloerbedekkingDe vloer van de slaapkamer kunt u bedekken met een roze vloerbedekking, laminaat of een lekker zacht vloerkleed. Wie in de ochtend geen zin heeft om meteen koude voeten te krijgen, kiest voor roze vloerbedekking. Mensen die slecht tegen stof kunnen, zijn beter af met een laminaatvloer. Daar bovenop kunt u een roze vloerkleed leggen ter hoogte van het bed, om toch warme voeten te houden.

Roze raamdecoratie

Roze gordijnenIn de slaapkamer kunt u veel soorten roze raamdecoratie gebruiken. Door nieuwe innovaties is het aanbod aan roze raamdecoratie erg groot. De meeste roze raamdecoratie is tegenwoordig op maat te maken. Hierdoor sluiten de gordijnen of luxaflex goed aan bij zowel het raamkozijn als uw inrichting. Op deze pagina leest u over verschillende soorten raamdecoratie: rolgordijnen, vouwgordijnen, paneelgordijnen, plissť gordijnen, luxaflex en stoffen gordijnen.