roze header

Menu:

Bedden

Roze bed

Roze bedden zijn er in allerlei soorten van ledikant tot boxspring.

Muur

Roze behang

Een roze muur kunt u verfen of behangen.

Kasten

Roze kast

Met roze meubels accentueert u de slaapkamer mooi.

Vloer

Roze vloerbedekking

Met een mooi vloerkleed heeft u zo een roze vloer.

Dekbedovertrek

Roze dekbedovertrek

Met een roze dekbed overtrek is uw bed zo helemaal roze.

Roze raamdecoratie

Roze gordijnIn de slaapkamer kunt u veel soorten roze raamdecoratie gebruiken. Door nieuwe innovaties is het aanbod aan roze raamdecoratie erg groot. De meeste roze raamdecoratie is tegenwoordig op maat te maken. Hierdoor sluiten de gordijnen of luxaflex goed aan bij zowel het raamkozijn als uw inrichting. Op deze pagina leest u over verschillende soorten raamdecoratie: rolgordijnen, vouwgordijnen, paneelgordijnen, plissť gordijnen, luxaflex en stoffen gordijnen.

Rolgordijnen

Roze rolgordijnRolgordijnen kunnen gebruikt worden in iedere ruimte van het huis, dus ook in de roze slaapkamer. De laatste jaren is het aanbod roze rolgordijnen enorm gegroeid. U kunt kiezen uit vele kleuren roze, dessins en stoffen. Of u nu een brocante slaapkamer heeft of een modern interieur, voor iedere woonstijl is een roze rolgordijn te koop. Tegen een kleine bijbetaling is het ook mogelijk om een roze rolgordijn op maat te bestellen.

Vouwgordijnen

Roze vouwgordijnenWilt u roze raamdecoratie die de slaapkamer verduistert of meer privacy biedt, maar wťl licht doorlaat? Dan zijn roze vouwgordijnen heel geschikt. Deze stijlvolle raambekleding werkt net als een roze rolgordijn met een ketting. U kunt roze vouwgordijnen op iedere hoogte laten hangen. In een vouwgordijn zijn baleinen verwerkt en die geven het raam een strakke uitstraling. Vouwgordijnen zijn altijd op maat gemaakt, zodat ze goed aansluiten bij uw slaapkamerraam.

Paneelgordijnen

Roze paneelgordijnenPaneelgordijnen zijn een nieuwe innovatie op het gebied van raamdecoratie. Roze paneelgordijnen zijn verticale banen stof die langs elkaar worden geschoven over een rail. U kunt ze gebruiken om de slaapkamer te verduisteren of de alleen de lichtinval te verminderen. Roze paneelgordijnen zijn erg stijlvol en vooral geschikt voor als u grote ramen in de slaapkamer heeft. U kunt roze paneelgordijnen goed combineren met roze rolgordijnen.

Plissť gordijnen

Roze Plissť gordijnenOok plissť gordijnen zijn een nieuwe manier om uw raam te decoreren. Plissť bestaat uit fijne stoffen in moderne roze tinten en dessins. Roze plissť gordijnen zijn over het algemeen lichtdoorlatend, maar u kunt ze ook verduisterend laten maken. Het bijzondere van roze plissť is dat u zowel ze onder als boven kunt sluiten. Hiermee zorgt u voor een leuk effect in de slaapkamer. Met roze plissť gordijnen oogt uw slaapkamer zeer sfeervol, ongeacht de stijl.

Luxaflex en jaloeziŽn

Roze luxaflexRoze luxaflex (jaloezieŽn) bieden veel mogelijkheden voor raamdecoratie in de slaapkamer. Luxaflex bestaat al lang niet meer uit dunne latjes. Het aanbod van roze luxaflex is nu zeer uitgebreid. Denk bijvoorbeeld aan lamellen met verschillende breedtes, in vele trendy kleuren. U kunt roze luxaflex op maat laten afwerken met ladderband. Zo ziet uw roze raamdecoratie er luxe uit en biedt deze ook nog eens veel privacy. Roze luxaflex is een van de goedkopere manieren van raamdecoratie.

Roze gordijnen

Roze gordijnenHet aanbod aan roze raamdecoratie is groot. Toch gaat er soms niets boven roze stoffen gordijnen in de slaapkamer. Ook op dit gebied hebben de innovaties niet stilgestaan. Het aanbod van roze stoffen gordijnen is zeer groot, zowel op internet als in woonwinkels. In de bouwmarkt kunt u kiezen uit gordijnrails in iedere stijl. Roze stoffen gordijnen voor de slaapkamer worden vaak op maat gemaakt, zodat ze perfect aansluiten bij uw raamkozijnen. De relatief lage kosten van roze, stoffen gordijnen als raamdecoratie zorgen ervoor dat dit nog steeds populaire raamdecoratie is.