roze header

Menu:

Bedden

Roze bed

Roze bedden zijn er in allerlei soorten van ledikant tot boxspring.

Kasten

Roze kast

Met roze meubels accentueert u de slaapkamer mooi.

Vloer

Roze vloerbedekking

Met een mooi vloerkleed heeft u zo een roze vloer.

Dekbedovertrek

Roze dekbedovertrek

Met een roze dekbed overtrek is uw bed zo helemaal roze.

Raamdecoratie

Roze vouwgordijnen

Roze gordijnen zijn bepalende accenten in een roze kamer.

Roze muur

Roze muurHet inrichten van een roze slaapkamer hoeft niet veel tijd te kosten. Afhankelijk van uw smaak en uw budget kunt u kiezen voor verf, behang, wandtegels, muurstickers of hout. Met deze materialen creŽrt u een slaapkamer in uw smaak. Of u nu houdt van een romantische, moderne of brocante slaapkamer, voor iedere stijl is muurbedekking te koop. Kijk in woonbladen en doe inspiratie op op interieurwebsites om te zien welke sfeer en welke kleur roze u in de slaapkamer wilt hebben.

Kleur roze kiezen

roze muurKleuren geven een kamer een eigen karakter. Donkere roze kleuren maken een kamer optisch kleiner, terwijl lichte roze kleuren een slaapkamer groter doen lijken. Sommige roze kleuren hebben een rustgevend effect, andere roze tonen geven energie. Kortom, kleuren bepalen in grote mate de sfeer van uw huis. In de slaapkamer kunt u in principe alle kleuren roze gebruiken, als het maar met mate is. En mocht het resultaat u niet bevallen, dan verandert u het zo in iets anders.

Roze verf

roze muurEen muur verven is de snelste manier om de slaapkamer te veranderen. Een muur verven kost u ongeveer een middag. De muren van de slaapkamer kunt u verven met roze muurverf. In bouwmarkten kunt u vrijwel iedere kleur roze verf mengen die u wilt. Houd rekening met de grootte van de slaapkamer bij het kiezen van een lichte of een donkere kleur roze. Voordat u begint, moet de muur egaal en schoon zijn. Verf alleen bij daglicht, dan ziet u het beste welke plekken nog geverfd moeten worden.

Roze tegels

Roze wandtegelsWandtegels kunnen ook in de slaapkamer gebruikt worden. Wie een originele, roze slaapkamer wil, koopt roze design wandtegels. Daarmee betegelt u dan een (deel van) de muur van de slaapkamer. Design wandtegels zijn niet goedkoop, maar geven wel een mooi resultaat. Design wandtegels worden met de hand gemaakt in Portugal, Marokko, Spanje of ItaliŽ. Roze design wandtegels geven iedere roze slaapkamer een bijzondere uitstraling.

Roze muurstickers

Roze muurstickersU kunt ook een muur van de slaapkamer behangen met roze behang. Een leuke en snelle manier om uw slaapkamer snel een nieuwe look te geven, zijn roze muurstickers of interieurstickers. Op internet vindt u veel hippe webwinkels die mooie, roze muurstickers verkopen. Ook sommige behangmerken hebben roze muurstickers in het assortiment. De meeste roze muurstickers zijn gemaakt van vinyl en kunnen goed tegen vocht. De keuze is groot: er zijn muurstickers met bloemen en bomen, letters en patronen. Wilt u iets unieks in de slaapkamer? Laat dan een muursticker op maat maken, bijvoorbeeld met een foto van uw vakantie of gezin.

Bekleden met hout

Houten wanddecoratieHout wordt al eeuwenlang gebruikt als wandbekleding. Tegenwoordig is gelukkig veel meer mogelijk dan alleen schrootjes. Dankzij nieuwe technieken is hout op de muur van de slaapkamer helemaal hip en trendy. Houtsoorten die u in de slaapkamer kunt gebruiken, zijn grenen, vuren en eiken. Houdt u van een opvallend patroon, neem dan een houtsoort met een bijzondere tekening. Naast houten planken voor op de slaapkamermuur zijn er ook houten panelen beschikbaar.