roze header

Menu:

Bedden

Roze bed

Roze bedden zijn er in allerlei soorten van ledikant tot boxspring.

Muur

Roze behang

Een roze muur kunt u verfen of behangen.

Kasten

Roze kast

Met roze meubels accentueert u de slaapkamer mooi.

Vloer

Roze vloerbedekking

Met een mooi vloerkleed heeft u zo een roze vloer.

Raamdecoratie

Roze vouwgordijnen

Roze gordijnen zijn bepalende accenten in een roze kamer.

Roze dekbedovertrek

Roze dekbedovertrekMet een roze dekbedovertrek geeft u een bijzonder accent aan de roze slaapkamer. Of u nu kiest voor een kleurrijk, modieus, vrolijk of chique dekbed: een mooi dekbedovertrek geeft een roze slaapkamer net dat beetje meer. Roze dekbedden zijn te koop in verschillende materialen, zoals katoen of satijn. Bekende merken voor een dekbedovertrek zijn Lief!, Beddinghouse, Cinderella en Essenza.

Materiaal dekbedovertrek

roze dekbedovertrekEen roze dekbedovertrek is in verschillende materialen te koop: katoensatijn, katoen perkal en katoen percaline. Door de weef manier ontstaan verschillen in glans, gewicht en levensduur. Welk materiaal u kiest, hangt af van verschillende factoren. Denk aan de isolatie die het dekbedovertrek moet bieden (heeft u het snel koud of warm) en uw persoonlijke smaak. Een roze dekbedovertrek van perkal katoen is meestal iets duurder dan katoensatijn of katoen percaline.

Merken roze dekbedden

roze dekbedovertrekEen bekend merk dat roze dekbedovertrekken verkoopt is Cinderella. Dit merk verkoopt leuke, roze dekbedhoezen in veel kleuren en dessins. Een ander merk is Essenza, dat bekend staat om haar trendy dekbedovertrekken. Ook Essenza verkoopt roze dekbedovertrekken in veel dessins. Beddinghouse verkoopt niet alleen dekbedovertrekken, maar totaalconcepten voor roze beddengoed. Online zijn dekbedovertrekken van deze merken goed verkrijgbaar.

Roze dekbed kopen

Roze dekbedovertrekEen roze dekbedovertrek van merken als Lief!, Beddinghouse, Cinderella en Essenza koopt u het beste online. Daar vind koopt u roze dekbedhoezen in alle maten: 1-persoons, 2-persoons, lits-jumeaux en lits-jumeaux XL (extra brede dekbedovertrekken). Zoekt u een goedkoop, roze dekbedovertrek, vergelijk dan goed alle prijzen. Ook bent u goedkoper uit als u een roze dekbedovertrek in de uitverkoop koopt of een roze dekbedovertrek van vorig seizoen.

Nieuw dekbed wassen

Roze dekbedovertrekUiteraard wilt u meteen genieten van uw nieuwe, roze dekbedovertrek. Toch is het beter om deze eerst een keer te wassen voor gebruik. In nieuwe dekbedovertrekken zit namelijk een soort stijfsel dat chemisch ruikt en de stof van het dekbed hard doet aanvoelen. Een roze dekbedovertrek kunt u het beste wassen met gelijke kleuren. Kijk ook altijd even op het wasetiket om te kijken of de dekbedhoes in de droger mag.