roze header

Menu:

Bedden

Roze bed

Roze bedden zijn er in allerlei soorten van ledikant tot boxspring.

Kasten

Roze kast

Met roze meubels accentueert u de slaapkamer mooi.

Vloer

Roze vloerbedekking

Met een mooi vloerkleed heeft u zo een roze vloer.

Dekbedovertrek

Roze dekbedovertrek

Met een roze dekbed overtrek is uw bed zo helemaal roze.

Raamdecoratie

Roze vouwgordijnen

Roze gordijnen zijn bepalende accenten in een roze kamer.

Roze behang

Roze behangU kunt de muur of muren van de slaapkamer behangen met roze behang. Hiermee creëert u een echte een blikvanger in de slaapkamer. Er is veel mooi behang te koop. U vindt inspiratie in bijvoorbeeld een woonwinkel of interieurtijdschrift. Het meeste behang bestaat uit een roze kleur, met daarin een patroon. Denk hierbij aan bloemen, strepen of ruitjes. Met het juiste behang maakt u al snel een fijne sfeer in uw slaapkamer.

Soorten behang

Roze behangTegenwoordig heeft u de keuze uit vier soorten behang: papierbehang, vinylbehang, vliesbehang en glasweefselbehang. De laatste drie zijn erg stevig en in sommige gevallen zelf overschilderbaar, bijvoorbeeld met roze. Voor een oneffen muur kiest u het beste voor een behang met reliëf (grove structuur). Een muur behangen met roze behang is niet moeilijk. U moet wel rekening houden met eventuele patronen en dessins in het roze behang.

Muur verven

Roze muurVoordat u begint met verven, is het belangrijk dat de muur egaal en schoon is. Voor een mooi resultaat plakt u plinten en kozijnen af met schilderstape. Verf vervolgens met een blokwitter langs de afgeplakte randen. Voor de rest gebruikt u een blokkwast of een verfroller. Werk van boven naar beneden en van links naar rechts. Bij daglicht ziet u het beste welke plekken nog moeten. Verwijder de tape meteen na het schilderen en neem randen en kozijnen af met een vochtige doek.

Roze behang kopen

Roze behangRoze behang koopt u in een doe-het-zelfwinkel, zoals Praxis of Karwei. De website van deze winkels hebben vaak een stijlkiezer, waarmee u van tevoren al inspiratie kunt opdoen. Ook in online winkels is de keuze voor roze behang zeer uitgebreid. Deze winkels verkopen bijzondere soorten roze behang, bijvoorbeeld van buitenlandse stylingmerken of met bijzondere dessins. Het nadeel van deze shops is dat u meestal niet kunt ruilen.

Roze muur

Roze muurIn een middag kunt u ook een muur van de slaapkamer roze verven. Een roze muur, gecombineerd met andere kleuren, zorgt voor een romantische, moderne of Engelse stijl. Gebruik een lichte kleur roze voor een kleine slaapkamer, hierdoor lijkt deze groter. In een grote slaapkamer kunt u zowel lichte als donkere kleuren roze gebruiken. Let er wel op dat donkere kleuren een slaapkamer kleiner doen lijken.