roze header

Menu:

Jaloezieën

Roze jaloezieën

Met roze jaloezieën kunt u alle kanten op.

Paneelgordijnen

Roze paneelgordijnen

Paneelgordijnen zijn een nieuwe innovatie.

Plissé gordijnen

Roze plissé gordijnen

Met Plissé gordijnen oogt uw interieur sfeervol.

Vouwgordijnen

Roze vouwgordijnen

Vouwgordijnen zijn vrijwel altijd op maat gemaakt.

Roze rolgordijn

roze rolgordijnenRolgordijnen kunnen worden gebruikt in iedere kamer van het huis, dus zowel in de roze slaapkamer, de roze badkamer als de roze woonkamer. De laatste jaren is het aanbod van rolgordijnen enorm toegenomen. U heeft de keuze uit vele kleuren, stoffen en dessins. Of u nu een landelijke of een modern interieur heeft, voor iedere woonstijl is een roze rolgordijn te koop. Tegen een kleine bijbetaling is het mogelijk om een roze rolgordijn op maat te laten maken.

Verduisterend rolgordijn

roze rolgordijnRoze rolgordijnen bestaan helemaal uit polyester. Dit heeft als voordeel dat rolgordijnen goed tegen vocht kunnen en niet rimpelen. Dat is vooral handig in de badkamer. Rolgordijnen laten in meer of mindere mate licht door. Wilt u roze rolgordijnen in de slaapkamer? Dan is een verduisterend rolgordijn ideaal. Aan de stof wordt een (witte) rubbercoating toegevoegd, die zorgt voor complete duisternis. Verduisterende rolgordijnen zijn op veel plekken te koop.

Rolgordijn op maat

roze rolgordijnEen rolgordijn op maat is tegenwoordig eerder regel dan uitzondering. Voor een kleine meerprijs bieden bouwmarkten, woonwinkels en speciaalzaken voor raamdecoratie allemaal rolgordijnen op maat aan. Met behulp van rekentools op internet kunt u bepalen welke afmetingen uw roze raamdecoratie moet krijgen. Vervolgens gaat u met de maten naar de winkel en kiest uw roze rolgordijn op maat.

Rolgordijn voor dakraam

Roze rolgordijnOok voor slaapkamers met dakramen zijn roze rolgordijnen verkrijgbaar. Handig om de slaapkamer te kunnen verduisteren. De maat van het rolgordijn hangt af van het merk dakraam dat u heeft: Velux, Fakro, Roto, Dakstra of Rooflite. Een roze rolgordijn voor een dakraam heeft meestal een standaard maat. Als dit niet past op uw dakraam, dan is het ook mogelijk om rolgordijnen voor dakramen op maat te laten maken.

Goedkope rolgordijnen

Roze rolgordijnenDe prijs van een roze rolgordijn hangt af van een aantal zaken. Bijvoorbeeld het materiaal waarvan het rolgordijn gemaakt is: semi-transparant of verduisterend. Ook de afwerking speelt een rol in de prijs van een rolgordijn. De cassette waarin het gordijn zich bevindt, kan bijvoorbeeld simpel of luxe zijn. De rand van het roze rolgordijn kan recht afgesneden worden, maar ook voorzien zijn van een bijzondere schulprand. Om een goedkoop, roze rolgordijn te kopen is het belangrijk om overal prijzen te vergelijken.

Andere raamdecoratie

Roze gordijnTwijfelt u over de soort roze raamdecoratie die u wilt voor de woonkamer of slaapkamer? Naast roze rolgordijnen is er tegenwoordig nog veel meer keuze in roze raamdecoratie. Doe inspiratie op met onze andere pagina's over roze raamdecoratie: roze jaloezieën, roze vouwgordijnen, roze plissé gordijnen en roze paneelgordijnen. Zo vindt u altijd een gordijn of zonwering die past bij uw smaak en uw portemonnee.