roze header

Menu:

Jaloezieën

Roze jaloezieën

Met roze jaloezieën kunt u alle kanten op.

Paneelgordijnen

Roze paneelgordijnen

Paneelgordijnen zijn een nieuwe innovatie.

Rolgordijnen

Roze rolgordijnen

Rolgordijnen kunnen worden gebruikt in iedere kamer.

Vouwgordijnen

Roze vouwgordijnen

Vouwgordijnen zijn vrijwel altijd op maat gemaakt.

Roze plissé gordijnen

roze plissé gordijnenPlissé gordijnen zijn de nieuwste trend op het gebied van raamdecoratie. Plissé bestaat uit fijne stoffen in moderne tinten. Roze plissé gordijnen zijn over het algemeen lichtdoorlatend, maar u kunt ze ook op maat verduisterend laten maken. Het bijzondere van roze plissé is dat u zowel ze onder als boven kunt sluiten. Hiermee creëert u een leuk effect in de woonkamer of slaapkamer. Met roze plissé gordijnen oogt uw interieur zeer sfeervol, ongeacht van welke stijl u houdt.

Plissé voor hordeur

roze plissé gordijnenRoze plissé gordijnen zijn op veel verschillende manieren in uw huis te gebruiken. Wat denkt u bijvoorbeeld van roze plissé voor een hordeur? Dit is een stijlvolle tegenhanger van de welbekende vliegenvanger. Plissé hordeuren rollen niet op, maar vouwen op. Het hordeur systeem werkt zonder veerspanning. Daardoor is het zeer geschikt voor kinderen en ouderen. Een hordeur van plissé klapt niet vanzelf terug, maar blijft op elke gewenste stand staan.

Warmtewerend

roze plissé gordijnenPlissé gordijnen houden zonlicht en nieuwsgierige blikken buiten. Voor een nog betere zonwering kunt u ook denken aan roze plissé gordijnen met een speciale warmte werende coating. Deze soort plissé gordijnen zijn zeer geschikt voor bijvoorbeeld grote ramen op het zuiden en serres waar veel licht binnenkomt. Ook warmtewerende plissé gordijnen zijn verkrijgbaar in veel kleuren en geschikt voor ramen van elke grootte.

Duo plissé gordijnen

Roze plissé gordijnenEen andere toepassing van plissé gordijnen is duo plissé. Duo plissé bestaat uit twee geplisseerde stoffen met een plooi breedte van 25 mm. De stoffen zijn in het midden verbonden en vormen een honingraatstructuur. Plissé duogordijnen zijn isolerend en energiebesparend. De koorden van een plissé gordijn lopen onzichtbaar door de honingraatstructuur heen. Dit zorgt ervoor dat uw roze raamdecoratie er strak uitziet en u de lichtinval goed kunt regelen.

Andere raamdecoratie

Roze plissé gordijnenTwijfelt u nog over de soort roze raamdecoratie die u wilt? Of wilt u meer inspiratie opdoen voor de decoratie van de ramen in uw woning? Naast roze plissé gordijnen zijn er nog veel meer keuzes mogelijk als het gaat om roze raamdecoratie. Om te weten welke, bekijkt u onze andere pagina's over roze raamdecoratie: roze rolgordijnen, roze jaloezieën, roze vouwgordijnen en roze paneelgordijnen.