roze header

Menu:

Eettafel

Roze eettafel

Mooie roze eettafels passen overal.

Keukenkastjes

Roze kastjes

Roze keukenkastjes maken de keuken echt roze.

Muren

Roze muren

Een roze muur is een mooi accent in een roze keuken.

Servieskast

Roze servieskast

Een roze servieskast staat mooi op een lichte muur.

Roze servies

Roze servies

Roze servies is er in modern, klassiek, porselein en aarderwerk.

Roze keuken tegels

roze tegelsIn een roze keuken zijn de wand- en vloertegels sfeerbepalend. Een keuken met tegels is makkelijk schoon te houden en dus hygiënisch. Er zijn vloer- en wandtegels te koop in allerlei roze variaties. U kunt zowel de vloer als de muur van de keuken betegelen met roze tegels. Wilt u variëren met de tegels in uw keuken? U kunt bijvoorbeeld voor roze mozaïek tegels kiezen of grote, horizontale roze tegels nemen. Roze vloertegels en roze wandtegels zijn onder andere te koop bij doe-het-zelfwinkels als Gamma en Praxis. Maar ook bij de betere keuken speciaalzaken.

Roze tegels

roze tegelsWilt u een strakke en roze keuken? Dan zijn moderne, roze tegels de beste keuze. Deze tegels zijn vaak groter en langgerekt. Met grote roze moderne tegels lijkt uw keuken een stuk groter. Bent u op zoek naar een keuken met een speelsere uitstraling? Kies dan voor een mooie mozaïek tegel of plaats de wandtegels in halfsteens verband. Hierbij verspringen de wandtegels telkens een halve steen ten opzichte van de andere roze tegels. Dit lijkt misschien moeilijk, maar op het internet zijn diverse handleidingen over deze tegel techniek te vinden.

Roze vloertegels

roze tegelsDoor het gebruik van vloertegels ziet uw roze keuken er nog jarenlang als nieuw uit. Vloertegels zijn makkelijk schoon te maken en verkrijgbaar in diverse designs: van modern tot oud en rustiek. Roze vloertegels kunt u ook gebruiken op de muur van de roze keuken. Hiermee geeft u een lege wand of de wand achter de servieskast een stoere uitstraling. Voor inspiratie kunt u een kijkje nemen bij een keuken speciaalzaak bij u in de buurt of op interieur websites.

Roze wandtegels

roze tegelsWandtegels kunnen in het hele huis gebruikt worden. In een roze keuken zijn ze praktisch, want ze zorgen ervoor dat de keuken makkelijk schoon te houden is. Wie een eigentijdse, roze keuken wil, moet zeker eens roze design wandtegels bekijken. Deze wandtegels zijn vaak niet goedkoop, maar geven wel een mooi en afgewerkt resultaat. Design wandtegels worden meestal met de hand gemaakt in landen zoals, Marokko, Spanje of Portugal. Roze design wand tegels geven uw roze keuken een eigentijdse uitstraling.

Roze mozaïek tegels

roze tegelsMozaïek tegels zijn de nieuwste ontwikkeling op het gebied van wandtegels. Meestal worden mozaïektegels gebruikt in de badkamer. Maar roze mozaïektegels misstaan zeker niet op de wand van uw keuken. Vooral direct achter het werkblad komen mozaïek tegels in de keuken het meest tot hun recht. Een andere mooie plek voor roze mozaïek tegels is natuurlijk als band achter een muur met een servieskast.