roze header

Menu:

Eettafel

Roze eettafel

Mooie roze eettafels passen overal.

Keukenkastjes

Roze kastjes

Roze keukenkastjes maken de keuken echt roze.

Muren

Roze muren

Een roze muur is een mooi accent in een roze keuken.

Tegels

Roze tegels

Roze tegels kunnen zowel op de vloer als muur.

Roze servies

Roze servies

Roze servies is er in modern, klassiek, porselein en aarderwerk.

Roze servieskast

roze servieskastEen mooi servies wilt u altijd zien. In een roze servieskast kunt u al uw mooie servies kwijt, samen met uw glazen, bestek en kookboeken. Of u nu een landelijke keuken heeft of juist een moderne keuken; tegenwoordig is er voor iedere smaak een roze servieskast te koop. Een goede servieskast is helaas niet goedkoop, maar gaat wel een leven lang mee. En wilt u wat anders? Dan schildert u de servieskast gewoon over in een andere kleur.

Servieskast kopen

roze servieskastEen roze servieskast is er in veel verschillende stijlen. Denk hierbij aan landelijk, antiek, brocante, of modern. De meeste servieskasten zien er wat ouderwets uit. Maar wie goed zoekt, vindt op internet altijd een servieskast naar wens. En zit de servieskast die u zoekt er niet bij? Geen probleem, want dan kunt u een servieskast op maat laten maken. Daarbij bepaalt u zelf de maat en materialen, en details als panelen en scharnieren.

Brocante servieskast

roze servieskastDe meeste mensen willen graag een brocante servieskast. Gelukkig is er een brocante servieskast voor ieder interieur, ook in het roze. Er zijn roze servieskasten te koop die smal zijn en veel glas hebben. Ook zijn er grote modellen die veel lades en schappen hebben, handig om veel spullen in op te bergen. Bekende merken die mooie, roze servieskasten verkopen zijn Rivièra Maison, Ariadne at Home, VT Wonen en Leen Bakker.

Servieskast opknappen

roze servieskastHeeft u een roze servieskast die wel een opknapbeurt kan gebruiken? Plak dan behang of folie tegen de achterwand of op de planken en de kast krijgt meteen een heel ander uiterlijk. Dit is een klus die meestal in een middag kan worden gedaan. Of voorzie de servieskast van nieuwe deurknoppen of handgrepen. Met deze kleine veranderingen bereikt u vaak al een groots effect. Wie het groter wil aanpakken, geeft de kast een nieuw likje verf. Daarbij is het wel belangrijk dat u de kast eerst goed schuurt en in de grondverf zet.

Roze servies kopen

roze servieskastWilt u meer doen met een roze servieskast? En houdt u erg van de kleur roze? Denk dan eens na over de aanschaf van een roze servies. Er is roze servies te koop van porselein en aardewerk. Beide soorten roze servies zijn zowel in moderne designs verkrijgbaar als meer klassieke ontwerpen. Lekker eten wordt nog leuker als het gebeurt aan een roze eettafel. Voor elke woonsmaak is er wel een te vinden.