roze header

Menu:

Eettafel

Roze eettafel

Mooie roze eettafels passen overal.

Keukenkastjes

Roze kastjes

Roze keukenkastjes maken de keuken echt roze.

Muren

Roze muren

Een roze muur is een mooi accent in een roze keuken.

Tegels

Roze tegels

Roze tegels kunnen zowel op de vloer als muur.

Servieskast

Roze servieskast

Een roze servieskast staat mooi op een lichte muur.

Roze servies

roze serviesRoze servies voor een gezellig diner kan gemaakt zijn van verschillende materialen. Zo is er porseleinen servies met roze glazuur, maar ook roze servies gemaakt van aardewerk. Beide soorten roze servies zijn zowel in moderne designs verkrijgbaar als meer klassieke ontwerpen. Kortom: hoe u ook uw tafel wilt dekken, er is altijd een roze servies dat bij u past. Zo wordt ieder diner een genot!

Porseleinen servies

roze serviesRoze porselein servies is zowel nieuw als tweedehands te koop. Oude brocante serviezen met een geschiedenis worden veel online aangeboden. Maar een klassiek roze servies met een verhaal is ook te vinden bij de lokale antiekzaak. Houdt u meer van strak? Dan is een roze servies van bijvoorbeeld Arzberg porselein misschien iets voor u. Vooral het populaire servies Arzberg Tric, te koop in vrijwel in iedere kleur, kunt u overal kopen.

Aardewerk servies

roze serviesOok voor roze aardewerk servies geldt dat er veel verschillende designs zijn. Aardewerk servies is vaak eigentijdser, omdat het minder lang meegaat dan porselein servies. Producenten, zoals Arabia en Iittala, hebben de mooiste moderne roze serviezen. Er zijn ook klassieke aardewerken serviezen te koop, maar dan moet u zowel online als in de winkelstraten gaan zoeken naar een dergelijk roze servies.

Roze servies kopen

roze serviesOmdat roze een geliefde kleur is voor serviezen, gaan de ontwerpen lang mee. Handig, want zo kunt u een kapot bord of koffiekopje snel vervangen. Veel oude, roze serviezen kunnen ook nu zo op tafel. Er wordt dan ook veel tweedehands roze servies aangeboden. Wilt u een modern roze servies kopen, dan is het handig om de traditionele uitverkoopmomenten (na de kerst) in de gaten te houden. Dit geldt zowel voor de traditionele servieswinkels als de servieswinkel op internet.

Roze servieskast

roze servieskastEen mooi servies wilt u altijd zien. In een roze servieskast kunt u al uw servies kwijt, samen met uw glazen, bestek en kookboeken. Of u nu een landelijke keuken heeft of juist een moderne keuken; tegenwoordig is er voor iedere smaak een roze servieskast te koop. Een goede servieskast is helaas niet goedkoop, maar gaat wel een leven lang mee. En wilt u wat anders? Dan schildert u de servieskast gewoon over in een andere kleur.