roze header

Menu:

Eettafel

Roze eettafel

Mooie roze eettafels passen overal.

Keukenkastjes

Roze kastjes

Roze keukenkastjes maken de keuken echt roze.

Tegels

Roze tegels

Roze tegels kunnen zowel op de vloer als muur.

Servieskast

Roze servieskast

Een roze servieskast staat mooi op een lichte muur.

Roze servies

Roze servies

Roze servies is er in modern, klassiek, porselein en aarderwerk.

Roze muur

roze keuken muurEen roze muur in de keuken is een leuke blikvanger. Afhankelijk van de grootte van uw keuken, kiest u een lichte of donkere kleur roze. Het is niet verstandig om de gehele keuken roze te verven. Dat is of snel te veel van het goede of uw keuken wordt er erg eentonig van. Combineer een roze keukenmuur daarom met leuke roze meubels, zoals een servieskast met roze servies, en mooie accessoires.

Kleurinspiratie opdoen

roze muurInspiratie voor een roze muur in uw keuken nodig? Veel bouwmarkten hebben gratis kleurwaaiers die u thuis kunt bekijken bij de muur. Op woonwebsites en interieurtijdschrijften zijn veel voorbeelden en foto's te vinden van roze muren, ook voor de keuken. Heeft u uw kleur gevonden? Laat deze dan simpel mengen in de doe-het-zelfzaak en ga aan de slag. In een middag kunt u uw keuken al transformeren tot een stijlvol roze geheel.

Muur verven

roze muurVoordat u begint met verven, moet u de muur eerst ontvetten. Met name in de keuken, kan er soms veel vet op de muur zitten. Voor het ontvetten gebruikt u bijvoorbeeld het schoonmaakmiddel St. Marc. Dit is milieuvriendelijk en ruikt niet. Nadat de muur droog is, kunt u beginnen met schilderen. Gebruikt hiervoor verfrollers en rol die goed uit in de verfbakken. Zo voorkomt u dat er teveel verf op de muur van de keuken komt. Verf de gehele muur in een keer en laat het geheel opdrogen.

Roze schoolbordverf

roze keukenkastjesHet is ook leuk om de muur van de keuken te verven met roze schoolbordverf. Dat kan alleen als de muur glad is. Is de muur van uw keuken gestuct? Dan kunt u beter een groot stuk triplex roze verven en dat ophangen. Ook leuk is een combinatie van roze schoolbordverf en magneetverf. Zo kunt u niet alleen op de muur schrijven, maar er ook foto's ophangen. Breng eerst een aantal lagen magneetverf aan en vervolgens de schoolbordverf.

Meubels en accessoires

roze muurEen keuken met een roze muur kunt u makkelijk transformeren tot een stijlvolle roze keuken. Zet er bijvoorbeeld een roze eettafel in. Heeft u mooi servies? Dan is het een goed idee om dit te laten zien in een mooie, roze servieskast. Op de vloer van de keuken en achter het fornuis kunt u roze tegels laten zetten. De keuze hierin is tegenwoordig enorm, zodat er voor iedere smaak en ieder budget wel iets moois te vinden is.