roze header

Menu:

Eettafel

Roze eettafel

Mooie roze eettafels passen overal.

Muren

Roze muren

Een roze muur is een mooi accent in een roze keuken.

Tegels

Roze tegels

Roze tegels kunnen zowel op de vloer als muur.

Servieskast

Roze servieskast

Een roze servieskast staat mooi op een lichte muur.

Roze servies

Roze servies

Roze servies is er in modern, klassiek, porselein en aarderwerk.

Roze keukenkastjes

roze keukenkastjesRoze keukenkastjes zijn een onmiskenbare blikvanger in een roze keuken. Ze geven de keuken haar typische roze uitstraling. Het belangrijk dat u roze keukenkastjes naar uw smaak vindt. U kijkt er immers iedere dag naar. Op deze pagina ziet u voorbeelden van roze keukenkastjes en geven wij handige tips om nieuwe keukenkastjes te kopen of bestaande keukenkastjes te vervangen of te verven.

Roze kastjes kopen

roze keukenkastjesWie op zoek is naar roze keukenkastjes voor de keuken, kan het beste op internet beginnen met zoeken. Het online assortiment van roze keukenkastjes is veel groter dan bij de doorsnee keukenzaak . Ook handig: u kunt meteen de prijzen vergelijken, berekenen wat nieuwe keukenkastjes u gaan kosten en zo vele euro's besparen. Tip: combineer roze keukenkastjes niet met te veel andere kleuren, maar houdt de rest van de keuken neutraal.

Keukenkastjes vervangen

roze keukenkastjesHeeft u genoeg van uw oude keukenkastjes en bent u toe aan iets nieuws? Denk dan eens aan roze keukenkastjes voor uw keuken. Een echte blikvanger, waar u jarenlang plezier van kunt hebben. Als u roze keukenkastjes wilt, is het niet meteen nodig om een geheel nieuwe keuken te kopen. U kunt de keukenkastjes bijvoorbeeld beplakken met roze folie. Of u schuurt de keukenkastjes en voorziet ze van een laagje mooie, roze verf.

Keukendeurtjes roze verven

roze keukenkastjesEr bestaat speciale verf voor het overschilderen van keukenkastjes. Daarmee is het niet nodig om de keukendeurtjes eerst in de grondverf te zetten. Deze verf voor keukenkastjes is slechts in een paar kleuren leverbaar. Onder andere de Karwei verkoopt deze verf voor keukendeurtjes. Het is ook mogelijk om keukenkastjes roze te laten spuiten. Dan kunt u zelf kiezen welke kleur de keukenkastjes worden.

Keukenkastjes beplakken

roze keukenkastjesMet roze plakfolie geeft u de keukenkastjes in een handomdraai een ander uiterlijk. Het beplakken van keukenkastjes met roze folie is een redelijk eenvoudige klus. U kunt deze klus het beste met twee mensen uitvoeren. Bij het opplakken van de folie is een ramenwisser handig. Zo voorkomt u dat er lelijke bubbels onder het folie komen. Roze plakfolie is te koop bij de bouwmarkt.

Handgrepen keukenkastjes

roze keukenkastjesVoor iedereen die roze keukenkastjes te veel van het goede vindt, zijn er altijd nog roze handgrepen. Deze monteert u eenvoudig aan het keukendeurtje. Er zijn handgrepen te koop van onder meer hout, roestvrij staal en plastic. Het aanbod van roze handgrepen is groot in alle materialen is groot. Ze zijn te koop in de doe-het-zelf-winkel. Vindt u daar niet wat u zoekt, probeer het dan eens bij een van de online keukenwinkels.