roze header

Menu:

Eettafel

Roze eettafel

Mooie roze eettafels passen overal.

Keukenkastjes

Roze kastjes

Roze keukenkastjes maken de keuken echt roze.

Muren

Roze muren

Een roze muur is een mooi accent in een roze keuken.

Tegels

Roze tegels

Roze tegels kunnen zowel op de vloer als muur.

Servieskast

Roze servieskast

Een roze servieskast staat mooi op een lichte muur.

Roze servies

Roze servies

Roze servies is er in modern, klassiek, porselein en aarderwerk.

Roze keuken

roze keukenEen keuken inrichten is een lastig karwei. Niet alleen moet u nadenken over keukenapparaten en de indeling van de keuken, maar ook over de sfeer. De mogelijkheden voor de inrichting van een roze keuken zijn eindeloos. In de roze keuken kunt u kiezen voor een aantal stijlen, zoals landelijk, trendy of modern. Wij laten u de mogelijkheden zien voor de inrichting van een roze keuken. Denk hierbij aan roze tegels, een roze eettafel of een roze servieskast. Wilt u insperatie op doen? Vraag dan het gratis keukenboek aan van een van de onderstaande keuken specialisten.

Bent u opzoek naar leuke accessoires voor in uw blauwe keuken dan moet u zeker kijken bij Keukenmarkt specialist in keukenaccessoires.

Roze eettafel

roze eettafelDe eettafel is de centrale plek in de roze keuken. Een roze eettafel is een mooie blikvanger en gaat vaak jaren mee. Een roze eettafel kan gecombineerd worden met roze eettafelstoelen of met gewone stoelen. De keuze aan roze eettafel is redelijk groot, zowel in maten als in materialen. En voor wie geen geschikte roze eettafel vindt in zijn smaak, kan altijd nog kiezen om, een tafel op maat te laten maken.

Roze keukenkastjes

roze keukenRoze keukenkastjes zijn een onmiskenbare blikvanger in een roze keuken. Ze geven de keuken haar typische roze uitstraling. Het belangrijk dat u roze keukenkastjes naar uw smaak vindt. U kijkt er immers iedere dag naar. Op deze pagina ziet u voorbeelden van roze keukenkastjes en geven wij handige tips om nieuwe keukenkastjes te kopen of bestaande keukenkastjes te vervangen of te verven.

Roze muren

roze muurEen roze muur in de keuken is een leuke blikvanger. Afhankelijk van de grootte van uw keuken, kiest u een lichte of donkere kleur roze. U kunt de muur schilderen met gewone verf of met schoolbordverf. Als u ook foto's op wilt hangen, verft u de muur met een combinatie van schoolbordverf en magneetverf. Inspiratie is te vinden op woonwebsites en in tijdschriften, zoals VT Wonen.

Roze servies

roze serviesRoze servies voor een gezellig diner kan gemaakt zijn van verschillende materialen. Zo is er porseleinen servies met roze glazuur, maar ook roze servies gemaakt van aardewerk. Beide soorten roze servies zijn zowel in moderne designs verkrijgbaar als meer klassieke ontwerpen. Kortom: hoe u ook uw tafel wilt dekken, er is altijd een roze servies dat bij u past. Zo wordt ieder diner een genot!

Roze servieskast

roze servieskastEen mooi servies wilt u altijd zien. In een roze servieskast kunt u al uw mooie servies kwijt, samen met uw glazen, bestek en kookboeken. Of u nu een landelijke keuken heeft of juist een moderne keuken; tegenwoordig is er voor iedere smaak een roze servieskast te koop. Een goede servieskast is helaas niet goedkoop, maar gaat wel een leven lang mee. En wilt u wat anders? Dan schildert u de servieskast gewoon over in een andere kleur.

Roze tegels

roze tegelsEen keuken met tegels is makkelijk schoon te houden en dus hygiënisch. Er zijn roze vloer- en wandtegels te koop in allerlei roze variaties. U kunt zowel de vloer als de muur van de keuken betegelen met roze tegels. Wilt u variëren met de tegels in uw keuken? U kunt bijvoorbeeld voor roze mozaïek tegels kiezen of grote, horizontale roze tegels nemen. Roze vloertegels en roze wandtegels zijn onder andere te koop bij doe-het-zelfwinkels als Gamma en Praxis.