roze header

Menu:

Meubels

Roze badmeubels

De mooiste meubels voor een roze badkamer.

Sanitair

Roze wastafels

Roze sanitair voor een roze badkamer.

Accessoires

Roze douchegordijn

Met roze accessoires brengt u accenten aan in de badkamer.

Handdoeken

Roze handdoeken

Roze handoeken kan een kleine toevoeging zijn.

Roze badkamer tegels

roze badkamer tegelIn een roze badkamer zijn de tegels sfeerbepalend. Een badkamer met tegels is ook makkelijk schoon te houden. Er zijn badkamertegels te koop in allerlei kleuren roze. U kunt zowel de vloer als de wand van de badkamer betegelen met roze tegels. Voor de wand kunt u kiezen uit een roze mozaïek tegels of grote, horizontale roze tegels. Roze vloertegels en roze wandtegels zijn te koop bij doe-het-zelfwinkels als Gamma en Praxis.

Roze tegels

roze badkamer tegelsWilt u een strakke, roze badkamer? Dan komen moderne, roze tegels goed tot hun recht. Deze tegels zijn vaak groot en langgerekt. Met roze, moderne tegels lijkt uw badkamer ook nog eens groter. Kiest u voor een speelse uitstraling? Kies dan voor een mooi mozaïek of leg de tegels in een halfsteens verband. Hierbij verspringen de tegels telkens een halve steen ten opzichte van elkaar. Dit klinkt moeilijk, maar op internet zijn diverse handleidingen te vinden.

Roze vloertegels

roze vloertegelsMet vloertegels ziet uw roze badkamer er jarenlang als nieuw uit. Vloertegels zijn makkelijk schoon te houden en verkrijgbaar in allerlei stijlen: van modern tot oud en rustiek. Roze vloertegels kunt u ook gebruiken op de van de roze badkamer. Hiermee geeft u de wand achter het toilet of de wastafel een stoer accent. Kijk voor inspiratie in een sanitairzaak bij u in de buurt of op interieur websites op internet.

Roze wandtegels

roze wandtegelsWandtegels kunnen in het hele huis gebruikt worden. In een roze badkamer zijn ze praktisch, want ze zorgen ervoor dat schimmel en vocht geen kans krijgen. Wie een originele, roze badkamer wil, koopt roze design wandtegels. Deze tegels zijn niet goedkoop, maar geven wel een mooi resultaat. Design wandtegels worden met de hand gemaakt in Portugal, Marokko, Spanje of Italië. Roze design wandtegels geven iedere roze badkamer een bijzondere uitstraling.

Roze mozaïek tegels

roze mozaïek tegelsBadkamermozaïek is de nieuwste aanwinst op het gebied van badkamers. U kunt roze badkamermozaïek gebruiken op verschillende plekken in de badkamer. Denk hierbij aan de badombouw, achter het toilet of de wastafel en in de douchecabine. Met een badkamermozaïek in roze geeft u de badkamer een mooi accent. De rest van de roze badkamer betegelt u met grotere tegels. Hierdoor creëert u balans in de roze badkamer.