roze header

Menu:

Meubels

Roze badmeubels

De mooiste meubels voor een roze badkamer.

Tegels

Roze bakamer tegels

Met roze tegels werkt u uw roze badkamer af.

Accessoires

Roze douchegordijn

Met roze accessoires brengt u accenten aan in de badkamer.

Handdoeken

Roze handdoeken

Roze handoeken kan een kleine toevoeging zijn.

Roze sanitair

roze badkamerEen roze badkamer wordt helemaal af door roze sanitair. Kies voor een roze bad, een roze toilet of een roze wastafel. Er is roze sanitair verkrijgbaar in veel soorten en stijlen. Het aanbod is groter dan u denkt! Zo vindt u altijd een roze bad, een roze wc of een roze wastafel in uw smaak. U maakt de roze badkamer helemaal af met roze accessoires, zoals roze handdoeken of roze bloemen.

Roze bad

roze badEen roze badkuip is te koop veel soorten en maten. U kunt kiezen uit de volgende baden: normaal ligbad, kort ligbad, getrapt bad, combibad en tweepersoons bad. Sommige modellen zijn geschikt voor inbouw, andere voor onderbouw. Een bad op pootjes is een droom van veel mensen, maar is niet goedkoop. Laat u adviseren door een badkamerspecialist bij u in de buurt voor een roze bad dat bij u past.

Roze toilet

roze toiletEen roze toilet vindt u bij diverse bouwmarkten en badkamerspecialisten. Grofweg kunt u kiezen uit twee soorten toiletten: een hangend (zwevend) toilet of een staand toilet. Welke u kiest, heeft te maken met uw smaak en de mogelijkheden in uw badkamer. Bij het inbouwen van het roze toilet kunt u kiezen voor roze wandtegels. Met een bijpassende roze toiletbril en roze badkamermat is uw badkamer helemaal compleet!

Roze wastafels

roze wastafelsEen wastafel is een onmisbaar attribuut in uw roze badkamer. De wastafel wordt iedere dag gebruikt voor tanden poetsen, handen wassen en opmaken. Er is veel keuze in roze wastafels. Niet alleen zijn er veel roze modellen te koop, maar ook heeft u de keuze uit veel materialen voor een roze wastafel. Laat u daarom goed voorlichten in de doe-het-zelfwinkel of bij de sanitairspecialist.

Roze sanitair

roze tegelsKunt u geen roze sanitair naar uw smaak vinden? Of vind u nieuw, roze sanitair te duur? Kies dan voor een inbouw bad of inbouw toilet, in een neutrale kleur. Daarbij kunt u dan roze wandtegels of roze vloertegels plaatsen, want het aanbod hiervan is erg groot. Als u dit aanvult met een roze badmat, een roze douchegordijn en een roze wc-rolhouder, creëert u toch een interessant, roze kleurenpalet.