roze header

Menu:

Meubels

Roze badmeubels

De mooiste meubels voor een roze badkamer.

Sanitair

Roze wastafels

Roze sanitair voor een roze badkamer.

Tegels

Roze bakamer tegels

Met roze tegels werkt u uw roze badkamer af.

Accessoires

Roze douchegordijn

Met roze accessoires brengt u accenten aan in de badkamer.

Roze handdoeken

roze badkamerDagelijks komt u vaak in de badkamer. Bijvoorbeeld om uw tanden te poetsen, een lekkere douche of warm bad te nemen, naar het toilet te gaan of uw gezicht te wassen. Lekker zachte handdoeken zijn onmisbaar voor net dat beetje extra gevoel van luxe. Bovendien tovert u met roze handdoeken en een roze badmat de badkamer in een handomdraai om een mooie roze badkamer. Bij het kopen van roze badlinnen is kwaliteit erg belangrijk.

Handdoeken kopen

roze handdoekenRoze handdoeken zijn vrijwel overal te koop. De prijs van de handdoek hangt voor het belangrijkste deel af van de kwaliteit van de stof waarvan de handdoek gemaakt is. Een goede roze badkamer handdoek is gemaakt van katoen. Goedkope roze handdoeken kunt u kopen bij onder andere Wibra, Zeeman en Ikea. Warenhuizen als de Bijenkorf en speciaalzaken verkopen een betere kwaliteit handdoek, maar die is wel duurder.

Roze badmat

roze badmatEen roze badmat zorgt voor lekker warme voeten in de ochtend en een comfortabel gevoel in de avond. Er zijn vele soorten en maten badmatten te koop, voor bij de douche als voor het toilet. Het is belangrijk dat een badmat gemaakt is van een materiaal dat goed vocht absorbeert. Een roze badmat kunt u kopen bij onder meer Ikea of Hema. Wilt u een roze badkamer ontwerpen, dan is het erg handig om een pakket van roze handdoeken, washandjes en een roze badmat te kopen. Zo bent u in één keer helemaal klaar.

Roze douchegordijn

roze douchegordijnNiet iedere douche is voorzien van een cabine of douchedeuren. Daarom is het soms nodig om een douchegordijn op te hangen. Dit voorkomt dat u de badkamer na iedere douchebeurt moet dweilen. Bovendien geeft een roze douchegordijn een vrolijke touch aan iedere badkamer, zeker een roze badkamer. Er zijn douchegordijnen te koop in vele maten. Met name de lengte is belangrijk. Een roze douchegordijn kunt u ophangen met een douchestang die op maat gemaakt kan worden.

Badkamer inrichten

roze handdoekenEen roze badkamer inrichten kan met roze handdoeken en een roze badmat, maar er zijn meer mogelijkheden. U kunt een roze badkamer inrichten met behulp van roze tegels. Roze sanitair, zoals een bad of een toilet, maken de roze badkamer compleet. Vind u dat te rigoureus? Kies dan voor roze badkamermeubels of roze accessoires. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een roze douchgordijn, een roze waston en een roze tandenborstelhouder.