roze header

Menu:

Sanitair

Roze wastafels

Roze sanitair voor een roze badkamer.

Tegels

Roze bakamer tegels

Met roze tegels werkt u uw roze badkamer af.

Accessoires

Roze douchegordijn

Met roze accessoires brengt u accenten aan in de badkamer.

Handdoeken

Roze handdoeken

Roze handoeken kan een kleine toevoeging zijn.

Roze badmeubels

roze badmeubelRoze badkamermeubels zijn handig om spullen in op te bergen die u dagelijks gebruikt in de badkamer. Een mooi badkamermeubel geeft deze ruimte een bijzondere uitstraling. Het assortiment roze meubels voor de badkamer is erg groot. Kiest u voor houten meubels of toch plastic? U kunt online en in de meeste bouwmarkten inspiratie opdoen voor een roze badkamer met bijpassende meubels.

Meubels & stijlen

roze badmeubelsRoze badmeubelen zijn te koop in diverse stijlen. Denk hierbij aan modern, design, basic, sfeervol, brocante en klassiek. De badmeubelen zijn gemaakt van diverse materialen, zoals MDF, fineerhout, glas en roestvrij staal. De stevigheid van de badkamer meubelen is hiervan afhankelijk. In de bouwmarkt en online webwinkels zijn diverse stijlen badmeubels te bekijken en te bestellen. Zo vindt u altijd een roze badkamermeubel dat bij past.

Roze badkamerkast

roze badmeubelsIn een badkamerkast bergt u spullen op die u regelmatig gebruikt in de badkamer. Een badkamerkast kan open of gesloten zijn en bevindt zich meestal boven en/of onder de wastafel. Een deel van de roze badkamer kasten is voorzien van een glazen deur. Het is belangrijk dat de badkamerkast waterbestendig is. Wie een roze badkamerkast zoekt, kan deze vinden bij IKEA, een badkamerwinkel of een bouwmarkt, zoals Hornbach, Gamma of Karwei.

Hoog of laag

roze badkamermeubelsNaast een badkamerkast onder de wastafel kunt u ook kiezen voor een extra kast in de badkamer. Er zijn hoge of lage badkamerkasten te koop, in vele stijlen en afmetingen. In een roze badkamerkast kunt u drogisterij artikelen en handdoeken voor gasten opbergen. Op de kast kunt u een leuke plant neerzetten, zoals een varen. Die plant kan goed tegen vocht. Een roze badkamerkast wordt vaak geleverd met verstelbare poten. Zo past een roze badkamerkast in vrijwel iedere badkamer.

Badkamermeubels combineren

roze badkamermeubelsWilt u graag de wastafel, spiegel, douche, kranen en het meubel in de roze badkamer op elkaar afgestemd hebben? Kies dan voor een van de vele badkamerconcepten die bouwmarkten en sanitairzaken aanbieden. Deze badkamerconcepten bieden alles voor een complete inrichting en aankleding voor uw roze badkamer. Alle onderdelen zijn qua design en materiaalkeuze volledig op elkaar afgestemd.