roze header

Menu:

Meubels

Roze badmeubels

De mooiste meubels voor een roze badkamer.

Sanitair

Roze wastafels

Roze sanitair voor een roze badkamer.

Tegels

Roze bakamer tegels

Met roze tegels werkt u uw roze badkamer af.

Accessoires

Roze douchegordijn

Met roze accessoires brengt u accenten aan in de badkamer.

Handdoeken

Roze handdoeken

Roze handoeken kan een kleine toevoeging zijn.

Roze badkamer

roze badkamerOf u nu uw oude badkamer verbouwt of kiest voor een hele nieuwe badkamer; het is belangrijk dat u kleuren kiest die passen bij uw stijl en persoonlijkheid. Zo wordt uw badkamer een afspiegeling van wie u bent en past deze goed bij de rest van uw huis. Een badkamer inrichten kan op vele manieren en de keuze in materialen is groot. Op deze pagina leest u de beste tips, ideeën en voorbeelden voor een mooie, roze badkamer.

Roze tegels

roze badkamer tegelsU kunt een roze badkamer inrichten met behulp van roze tegels. Er zijn tegels te koop in allerlei kleuren roze. U kunt zowel de vloer als de wand van de badkamer betegelen met roze tegels. Voor de wand kunt u kiezen uit een roze mozaïek tegels of grote, horizontale roze tegels. Roze vloertegels en roze wandtegels zijn te koop bij doe-het-zelfwinkels als Gamma en Praxis. Wie iets bijzonders wil, kiest voor roze design tegels.

Roze sanitair

roze badkamer sanitairEen roze badkamer wordt helemaal afgemaakt door roze sanitair. Kies voor een roze bad op pootjes, een roze toilet of een roze wastafel. Kunt u geen mooi roze sanitair vinden? Kies dan voor een badkuip die u in kunt bouwen, een toilet met roze tegels of speel met roze verlichting. Bij het toilet en het bad kunt u een roze badmat leggen of een roze wc-rolhouder plaatsen. Zo creëert u een leuk, roze kleurenpalet.

Roze badkamermeubels

roze badkamermeubelRoze badkamermeubels zijn handig om spullen in op te bergen die u dagelijks gebruikt in de badkamer. Een mooi badkamermeubel geeft deze ruimte een bijzondere uitstraling. Het assortiment roze meubels voor de badkamer is erg groot. Kiest u voor houten meubels of toch plastic? U kunt online en in de meeste bouwmarkten inspiratie opdoen voor een roze badkamer met bijpassende meubels.

Roze accessoires

roze accessoiresEen badkamer betegelen met roze wandtegels of roze vloertegels is een grote investering. Wilt u liever de mogelijkheid open laten om later te kiezen voor een andere kleur in uw badkamer? Maak dan slim gebruik van roze accessoires in de badkamer. Denk hierbij bijvoorbeeld aan roze handdoeken, een roze douchegordijn, een roze badmat, een roze waston en een roze tandenborstelhouder.