roze header

Menu:

Meubels

Roze badmeubels

De mooiste meubels voor een roze badkamer.

Sanitair

Roze wastafels

Roze sanitair voor een roze badkamer.

Tegels

Roze bakamer tegels

Met roze tegels werkt u uw roze badkamer af.

Handdoeken

Roze handdoeken

Roze handoeken kan een kleine toevoeging zijn.

Roze badkamer accessoires

roze badkamerEen badkamer die helemaal roze is, is voor veel mensen wellicht iets te veel van het goede. Een roze wastafel of roze tegels zijn niet makkelijk te veranderen. Gelukkig kunt u een roze badkamer ook inrichten met een paar goed gekozen roze accessoires. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een zachte roze badmat, een fleurig roze douchgordijn, een roze zeepdispenser of een roze weegschaal.

Roze douchegordijn

roze douchegordijnNiet iedere douche is voorzien van een cabine of douchedeuren. Daarom is het soms nodig om een douchegordijn op te hangen. Dit voorkomt dat u de badkamer na iedere douchebeurt moet dweilen. Bovendien geeft een roze douchegordijn een vrolijke touch aan iedere badkamer, zeker een roze badkamer. Er zijn douchegordijnen te koop in vele maten. Met name de lengte is belangrijk. Een roze douchegordijn kunt u ophangen met een douchestang die op maat gemaakt kan worden.

Roze badmat

roze badmatEen roze badmat zorgt voor lekker warme voeten in de ochtend en een comfortabel gevoel in de avond. Er zijn vele soorten en maten badmatten te koop, voor bij de douche als voor het toilet. Het is belangrijk dat een badmat gemaakt is van een materiaal dat goed vocht absorbeert. Een roze badmat kunt u kopen bij onder meer Ikea of Hema. Wilt u een roze badkamer ontwerpen, dan is het erg handig om een pakket van roze handdoeken, washandjes en een roze badmat te kopen. Zo bent u in één keer helemaal klaar.

Roze zeepdispenser

roze zeeppompjesEr zijn vele soorten zeepdispensers te koop. U kunt de roze zeepdispenser aan de wand bevestigen of op de wastafel plaatsen. De meeste roze dispensers zijn los te koop. Een zeepdispenser met een sensor is erg hygiënisch, maar niet goedkoop. Deze voorkomt dat vieze handen bacteriën achterlaten op het zeeppompje. Wie kiest voor een nieuwe badkamer, heeft de keuze uit diverse inbouw zeepdispensers. Dit is een mooie vervanger van het losse zeeppompje.

Roze weegschaal

roze weegschaalMet een roze personenweegchaal bepaalt u wat u weegt. Een roze weegschaal past goed in een roze badkamer. Er zijn digitale en analoge weegschalen te koop. Bij een analoge weegschaal leest u uw gewicht af met behulp van een wijzer. Een digitale personenweegschaal geeft het gewicht weer in cijfers, vaak afgerond in tienden. De meeste roze weegschalen zijn digitaal. U kunt een roze personenweegschaal kopen bij de Blokker en Marskramer of online bestellen.